Raw mini-jordbærtærter

Sundere snickers-barer

fullsizeoutput_138dfullsizeoutput_138eDer tegner sig efterhånden et mønster her på bloggen med en masse raw-desserter og snacks. Jeg har ganske enkelt fået smag for de sundere, søde sager, som er så nemme at blende sammen på en foodprocessor. Denne gang er det en snickers-bar vi er ude i. De meget vane-dannende – så er du advaret. Opskriften finder du nedenfor.

 


Opskrift på raw snickersbarer


Ingredienser:
  • 100 g dadler (de bløde fra papæsken, vægt uden sten)
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl peanuts (jeg har brugt saltede, men hvis man syntes det er for salt, kan man også bruge usaltede)
  • 1 tsk kokosolie
  • 1 gavmild spsk peanutbutter
Topping:
  • 50 g 70 % chokolade
  • 1 tsk kokosolie
  • peanuts
Fremgangsmåde:
  1. Udsten dadlerne, og blend dem sammen med kokosolie, havregryn og peanutbutter. Tilføj herefter peanuts og blend igen.
  2. Tryk massen sammen i en firkantet beholder beklædt med bagepapir.
  3. Smelt chokolade og kokosolie sammen. Det er nemt i en mikroovn, men giv kun varme så chokoladen lige nøjagtigt kan smelte. Det kan let brænde på, hvis du giver det for længe, så hold øje og rør undervejs.
  4. Hæld den smeltede chokolade henover firkanten af ‘dej’ og top med peanuts. Kom på køl i minimum 20 min, inden stykket kan skæres ud i de ønskede snickersbarer.

fullsizeoutput_138c

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raw mini-jordbærtærter