Sundere snickers-barer
Der tegner sig efterhånden et mønster her på bloggen med en masse raw-desserter og snacks. Jeg har ganske enkelt fået smag for de sundere, søde sager, som er så nemme at blende sammen på en foodprocessor. Denne gang er det en snickers-bar vi er ude i. De meget vane-dannende – så er du advaret. Opskriften finder du nedenfor.
Opskrift på raw snickersbarer
Ingredienser:
- 100 g dadler (de bløde fra papæsken, vægt uden sten)
- 1 dl havregryn
- 1 dl peanuts (jeg har brugt saltede, men hvis man syntes det er for salt, kan man også bruge usaltede)
- 1 tsk kokosolie
- 1 gavmild spsk peanutbutter
Topping:
- 50 g 70 % chokolade
- 1 tsk kokosolie
- peanuts
Fremgangsmåde:
- Udsten dadlerne, og blend dem sammen med kokosolie, havregryn og peanutbutter. Tilføj herefter peanuts og blend igen.
- Tryk massen sammen i en firkantet beholder beklædt med bagepapir.
- Smelt chokolade og kokosolie sammen. Det er nemt i en mikroovn, men giv kun varme så chokoladen lige nøjagtigt kan smelte. Det kan let brænde på, hvis du giver det for længe, så hold øje og rør undervejs.
- Hæld den smeltede chokolade henover firkanten af ‘dej’ og top med peanuts. Kom på køl i minimum 20 min, inden stykket kan skæres ud i de ønskede snickersbarer.
Ingen kommentarer endnu