kakao-bananpandekager med appelsin

Sundere bountybarer

Jeg er vild med kokos, og jeg har da vist også nævnt det et par gange før, men hvis det alligevel er gået dig næsen forbi, så ved du det nu. Min kærlighed til kokos betyder også, at jeg er ret stor fan af de søde chokoladebarer, Bounty. Så skal chokoladen allerhelst være i den mørke variant. Mmmh.. Sådan nogle er jo ret usunde, og derfor kan de ikke spises særligt ofte. Ikke så ofte som jeg craver dem! Derfor har jeg lavet en enkelt og sundere variant. Det er selvfølgelig stadig noget, der skal nydes og ikke spises i større mængder. Dog kan disse nydes på hverdage også, uden det er helt galt. Hvis du kunne tænke dig at lave dine egne Bountys, så har jeg en opskrift med kun 4 forskellige ingredienser. Jeg lover jer, at selvom der ikke er tilsat sukker, så er de bestemt lige så søde som de orginale.
IMG_1978IMG_1988Ingredienser

  • 10 friske dadler
  • 1,5 dl kokosmælk
  • 125 gram kokosmel (evt. mere eller mindre)
  • 150 gram mørk chokolade

Fremgangsmåde:

  1. Udsten dadlerne
  2. Blend dadler og kokosmælk
  3. Tilføj kokosmelen lidt af gangen til massen har en fast konsistens
  4. Form små bountybarer eller runde kugler
  5. Frys dem i 2-3 timer
  6. Smelt chokoladen og overtræk dine bountys (jeg smeltede chokoladen i mikroovnen, men hvis du vil have det bedste resultat, kan du kaste dig ud i en chokoladetemperering)
  7. Sæt dem på køl til chokoladen er størknet

IMG_1980

2 kommentarer

  • Bodylab har lavet et proteinpulver kun med kokos – det er super lækkert også at putte dét i sine sunde bountybarer, så bliver de endnu mere mættende, nemlig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pernille Karlsen

      Tak for tippet, men jeg må ærligt indrømme, at jeg simpelthen ikke er tilhænger af ting som proteinpulver. Jeg er ret sikker på, jeg får nok protein gennem min daglige kost 😉

      Vh Pernille

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kakao-bananpandekager med appelsin