Sunde, svampede bananmuffins til madpakken
De fleste skoledage er ufatteligt lange, og sidst på eftermiddagen er blodsukkeret lavt, og lysten efter noget sødt kommer snigende. Så er det lækkert at kunne gribe ned i taksen efter en lille sund bananmuffin, som smager himmelsk! Bananmuffinsne er super lette at lave og består af havregryn, bananer, dadler, kanel, kardemomme og en håndfuld nødder. Hvis du også mangler en lille snack i løbet af skoledagen eller i løbet af en lang arbejdsdag, så prøv disse! Opskriften finder du lidt længere nede!
Opskrift(24 små muffins):
- 3 æg
- 5 dl havregryn
- 3 dl mælk
- 15 dadler (de friske)
- 2 bananer
- en håndfuld grofthakkede nødder (jeg brugte paranødder)
- 2 tsk kanel
- 1 tsk kardemomme
- 1 tsk bagepulver
- nip salt
Fremgangsmåde:
Blend havregryn med bananer, 10 dadler(OBS! De fem andre bruges senere), mælk og æg. Hak nødderne, og skær dadlerne i små stykker og bland i dejen sammen med kanel, kardemomme, bagepulver og salt. Fyld dejen i papirsforme og sæt i ovnen i 20-25 min ved 180 grader varmluft. Lad kagerne køle af og tag en (eller to) med i madpakken eller spis den når du bliver sukkertrængende!
Kagen kan selvfølgelig også spises på en søndag! God dag til jer!
Ingen kommentarer endnu