Sandwich spread med gulerødder og karry

Sunde, svampede bananmuffins til madpakken

De fleste skoledage er ufatteligt lange, og sidst på eftermiddagen er blodsukkeret lavt, og lysten efter noget sødt kommer snigende. Så er det lækkert at kunne gribe ned i taksen efter en lille sund bananmuffin, som smager himmelsk! Bananmuffinsne er super lette at lave og består af havregryn, bananer, dadler, kanel, kardemomme og en håndfuld nødder. Hvis du også mangler en lille snack i løbet af skoledagen eller i løbet af en lang arbejdsdag, så prøv disse! Opskriften finder du lidt længere nede!
IMG_1303IMG_1298Opskrift(24 små muffins):

  • 3 æg
  • 5 dl havregryn
  • 3 dl mælk
  • 15 dadler (de friske)
  • 2 bananer
  • en håndfuld grofthakkede nødder (jeg brugte paranødder)
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 tsk bagepulver
  • nip salt

Fremgangsmåde:

Blend havregryn med bananer, 10 dadler(OBS! De fem andre bruges senere), mælk og æg. Hak nødderne, og skær dadlerne i små stykker og bland i dejen sammen med kanel, kardemomme, bagepulver og salt. Fyld dejen i papirsforme og sæt i ovnen i 20-25 min ved 180 grader varmluft. Lad kagerne køle af og tag en (eller to) med i madpakken eller spis den når du bliver sukkertrængende!
IMG_1301Kagen kan selvfølgelig også spises på en søndag! God dag til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandwich spread med gulerødder og karry