Fastelavnsboller

Raw bar med tranebær, kokos og mandler

fullsizeoutput_10c1fullsizeoutput_10c4
Raw barer kan købes i de fleste supermarkeder. De findes i et utal af varianter og selv benytter jeg ofte af dem, som en hurtig snack, hvis man er på farten. Nu har jeg kastet mig ud i min egen variant. Det er nemlig overraskende nemt selv at producere barer, som ligner dem i supermarkedet. Her er en med smag af kokos, tranebær og mandler, som i min optik er en ret god kombi.fullsizeoutput_10c5


Opskrift på raw bar med tranebær, kokos og mandler


Ingredienser:

  • 80 gram dadler (dem i papæsken – vægt uden sten)
  • 40 gram havregryn
  • 50 gram revet kokos
  • 50 gram mandler
  • 50 gram tørrede tranebær
  • evt. et par spsk vand

Fremgangsmåde:

Udsten dadlerne. Blend i en foodprocessor havregryn og dadler. Hjælp maskinen på vej med et par spsk vand, hvis nødvendigt. Herefter tilføjes mandler, kokos og tranebær. Blend til du har en sammenhængende masse. Mandler og tranebær må stadig godt være groft hakkede. Massen fordeles i en firkant på et stykke bagepapir. Sæt på køl. Når den er nedkølet, kan du skære den ud i den ønskede størrelse.

 fullsizeoutput_10c0

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavnsboller