Grønkålssalat med sød kartoffel og æble

Blomkålsdeller

Vegetar-‘deller’ findes i et hav af varianter. Mulighederne er utallige og denne gang har jeg brugt et halv blomkål fra køleskabet, som trængte til at blive brugt til et eller andet. Det resulterede i disse blomkålsdeller med kikærtemel. De er super nemme at lave, og passer godt som tilbehør, i en sandwich eller i en fyldt pandekage som her på billedet nedenfor.


Opskrift på blomkålsdeller med kikærtemel, 8-10 stk


Ingredienser:
  • 1/2 blomkål
  • 1 æg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 dl kikærtemel
  • 50 g mozzarellaost
  • salt og peber
  • olie til stegning
Fremgangmåde:
  1. Blend ingredienserne sammen i en foodprocessor eller vha. en stavblender.
  2. Varm en pande op med lidt olie. Form ‘bøffer’ vha en spsk. Steg til de er gyldne på begge sider.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grønkålssalat med sød kartoffel og æble