Blomkålsdeller
Vegetar-‘deller’ findes i et hav af varianter. Mulighederne er utallige og denne gang har jeg brugt et halv blomkål fra køleskabet, som trængte til at blive brugt til et eller andet. Det resulterede i disse blomkålsdeller med kikærtemel. De er super nemme at lave, og passer godt som tilbehør, i en sandwich eller i en fyldt pandekage som her på billedet nedenfor.
Opskrift på blomkålsdeller med kikærtemel, 8-10 stk
Ingredienser:
- 1/2 blomkål
- 1 æg
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk spidskommen
- 1 dl kikærtemel
- 50 g mozzarellaost
- salt og peber
- olie til stegning
Fremgangmåde:
- Blend ingredienserne sammen i en foodprocessor eller vha. en stavblender.
- Varm en pande op med lidt olie. Form ‘bøffer’ vha en spsk. Steg til de er gyldne på begge sider.
Ingen kommentarer endnu