Æggekage med kartoffel og forårsløg

Gule quinoabøffer med estragon

Jeg blev på min seneste tur til København mindet om krydderiet estragon. Det er ellers ikke noget, jeg har brugt tidligere i retter. Jeg kender heller ikke andre sammenhænge end i bearnaise, indtil jeg fik det i en dressing fra det hypede spisested California Kitchen. Nu har jeg lavet nogle gule quinoadeller med smagen og de er tilmed gule i farven fra gurkemeje. De er perfekte til madpakken, sammen med en salat eller som fyld i burgere eller wraps.


Opskrift på gule quinoabøffer med estragon


Ingredienser:
  • 250 g kogt quinoa
  • 1 lille squash
  • 1 fed hvidløg
  • 3 æg
  • 1 dl majsmel
  • 1/2 dl hvedemel
  • 2 spsk revet parmesanost
  • 2 tsk estragon
  • 1 lille tsk gurkemeje
  • citronsaft
  • salt og peber
Fremgangsmåde:
  1. Snit squash fint eller riv det på et rivejern. Hak også hvidløget fint.
  2. Bland alle ingredienser i en skål. Husk at quinoaen er vejet i kogt form.
  3. Varm en pande op med olivenolie og form quinoa-farsen til bøffer, som steges indtil gyldne på begge sider.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æggekage med kartoffel og forårsløg