Æbleboller med kardemomme og mandler

Grønkålssalat med sød kartoffel og æble

Min favorit-frokost er salat i alle afskygninger. Gerne med bagte rodfrugter, kogt quinoa eller lignede til at give en masse fylde og mæthed. Her er det de søde kartofler, som giver tyngde og mæthed. Sammen med sprød grønkål, frisk æble, blød mozzarella og salte peanuts er det en drømme-kombi. Og så er det ganske nemt at bikse sammen. Mængden er tilegnet 2 personer, hvis salten spises alene.


Opskrift på grønkålssalat med sød kartoffel og æble (Salat til 2 personer hvis det serveres som måltid)


Ingredienser:
  • 1 æble
  • 2 små søde kartofler
  • 1/2 kugle mozzarella
  • 1/2 avocado
  • 2-3 stængler grønkål
  • peanuts
  • tørrede tranebær
  • olivenolie
  • citronsaft
  • salt & peber

 Fremgangmåde:

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Skær sød kartoffel i tern og placer på en bageplade beklædt med bagepapir. Kom lidt olivenolie henover samt et drys salt. Sæt i ovnen i 20 min.
  2. Imens skyldes grønkål og snittes. Skær de resterende ting ud. Lad de bagte søde kartofler køle af kort, inden de vendes sammen med resten af ingredienserne. Tilføj citronsaft, en lille tsk olivenolie, salt og peber.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æbleboller med kardemomme og mandler