Peanutbutter-cups: Lette og lækre

Blomkålssalat med avocado og granatæble

IMG_2818 Det er påske, og dermed er der familie og påskefrokoster som banker på døren. Jeg var til en forleden dag – og vi havde medbragt salaten. Det blev til en omgang blomkålssalat, fordi man ofte kan komme til at falde i de samme klassiske opskrifter – så denne gang kastede vi os ud i en anden variant. Der er både noget sprødt, noget sødt, syrligt og noget blødt. Opskriften finder i nedenfor. Den er nem – siger det bare!
IMG_2820 Ingredienser:

  • 1 blomkål
  • 2 avokadoer
  • ½ agurk
  • kerner fra et granatæble
  • 1 rød peber
  • 1-2 dl solsikkekerner (rist i lidt honning på en pande indtil de er gyldne)

Fremgangsmåde:

  1. Rist solsikkekerner på en pande i lidt honning til de er gyldne
  2. Rens blomkålen og riv den på et mandolinjern
  3. Skær agurk og rød peber i små stykker
  4.  Skær avocadoerne i tern
  5. Pil granatæblet
  6. Bland blomkål, peber, agurk og avocado
  7. Top med granatæblekerner og solsikkekerner
  8. Pres eventuelt lidt citron udover – så holder avocadoen sig pænere

IMG_2835

2 kommentarer

  • Mums! Det ser skønt ud 🙂 Granatæble er generelt noget man burde bruge langt mere i madlavning!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pernille Karlsen

      Du har helt ret! De er jo både pæne og lækre! 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peanutbutter-cups: Lette og lækre