Boghvedepandekager med fyld af bagte grøntsager og hummus

Salat med grønne asparges, tomater og mozzarella

fullsizeoutput_131ffullsizeoutput_131eJeg er vild med grønne asparges! De er lækre på grillen eller stegt på panden alene, men de fungerer altså også helt perfekt i salater. Her, er de sammen med tomater, mozzarella, soltørrede tomater og frisk basilikum. En lækker kombination, som smager af sommer. Det kan bruges som tilbehør til det meste og er specielt en god side-dish til en grillaften.

fullsizeoutput_1320


Opskrift på sommersalat med grønne asparges, tomater og mozzarella


Ingredienser:
  • 1 bundt grønne asparges
  • Cherry tomater
  • Frisk mozzarella
  • Soltørrede tomater fra olie – gerne de hakkede
  • Citronsaft
Fremgangsmåde:
  1. Knæk bunden af alle asparges en af gangen. Det er vigtigt, at du knækker dem og ikke skærer. Når man knækker dem, brækker det stykke af, som er sejt og svært at tygge af. Skær dem i en passende størrelse.
  2. Varm en pande op med en anelse olivenolie og steg dine asparges stykker et par minutter. De skal stadig være sprøde og lækre, så steg dem ikke for længe.
  3. Skær tomater ud. Når dine asparges er færdige, placeres de på et fad. Lad dem gerne køle en anelse af, inden du topper dem med tomater, frisk mozzarella, soltørrede tomater (hæld det værste af olien fra), frisk basilikum og citronsaft. Du kan eventuelt drysse salt og peber over salaten – det fremhæver smagen.

fullsizeoutput_1322

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boghvedepandekager med fyld af bagte grøntsager og hummus