Sprød granola

Perlespelt-salat med honningbagte rabarber, feta og forårsløg

fullsizeoutput_90aDa jeg skrev SRO havde jeg brug for pauser, mange pauser. Det resulterede i, at jeg gik i køkkenet og lavede lidt forskelligt. Heriblandt denne perlespelt-salat med honningbagte rabarber, feta, forårsløg og andet godt. Serveret med panerede rødspætter, ja, så har man en skøn sommerret. Rødspætterne panerede jeg i en blanding af majsmel og almindelig hvedemel. fullsizeoutput_90c


Opskrift på perlespelt-salat med honningbagte rabarber, feta og forårsløg


Ingredienser:

  • Perlespelt
  • Rabarber
  • Honning
  • Spinat
  • Forårsløg
  • Ærter
  • Feta
  • Citronsaft
  • Olivenolie

Fremgangsmåde:

Skær rabarberstængler(jeg brugte 5-6 stængler) i skiver på ca 2-3 cm. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Rabarberne vendes i honning og fordeles på en bageplade. De skal have ca. 30 min i ovnen eller til de er møre.

Kog perlespelt efter anvisningen på posen. Jeg brugte ca. 3-4 dl til denne portion. Snit spinat og forårsløg. Når perlespelten er kogt færdig, skylles den i kold vand. Herefter vendes det sammen med spinat, ærter, citronsaft, en anelse olivenolie samt eventuelt salt og peber. Kom på et fad og anret med feta, forårsløg og de honningbagte rabarber.  
fullsizeoutput_908

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprød granola