Rødbede smoothie med hindbær og æble

Madvaffel med gulerod, rugmel og karry

IMG_2195Hej med jer! I går havde jeg kun to monduler, derfor nåede jeg lige hjem for at spise frokost, inden jeg skulle afsted igen på arbejde. Det betød, at jeg kunne gøre lidt ekstra ud af det, nu hvor det ikke skulle proppes ned i en madpakke. Det blev til madvafler med revet gulerod og karry. Så lækkert og super enkelt og ikke mindst hurtigt at smække sammen. Vaflen blev spist sammen med nogle laske-rester fra aften før. Det er faktisk bare laks stegt på en pande sammen med spinat, honning, olie og hvidløg. Dressingen dertil er lavet af skyr og æblesennep og er en favorit i tiden. Hvis I kunne tænke jer en lækker og nem frokost og aftensmads opskrift, så læs med længere nede.  IMG_2194 Ingredienser (1 stor vaffel):

  • 1 æg
  • 1 lille revet gulerod
  • 1 (lille) tsk madras karry
  • 2 spsk mælk
  • 1 spsk rugmel
  • salt

IMG_2196Fremgangsmåde:

  1. slå ægget ud i en skål og tilsæt de resterende ingredienser
  2. Varm et vaffeljern op. Jeg har brugt et til belgiske vafler, så får man nemlig en stor vaffel. Almindelig vaffeljern kan også benyttes.
  3. Brug lidt olivenolie, så vaflen ikke sætter sig fast. Steg i nogle minutter – eller til vaflen er færdigbagt.
  4. Server med eksempelvis laks, æble, æblesennepdressing, peanuts eller lige den topping som gemmer sig i dit køleskab. Velbekomme!

IMG_2193Nu vil jeg gøre mig klar til at tage med bussen ind til skole. Resten af min dag skal bruges på aflevering, rengøring og forberedelser til jeg får besøg af to meget søde piger i morgen! I må have jer en skøn torsdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødbede smoothie med hindbær og æble