Glutenfri banankage

Tortilla-nachos med tilbehør

Hej med jer! Min søster er flyttet i lejlighed, og i disse dage bor jeg ved hende, da det er lettere for mig, når jeg har en masse planer, som foregår i byen. Jeg slipper altså for mange timers bus i denne uge, hvilket er super skønt! SU rækker ikke langt, så derfor må kreativiteten sættes ind, når alt mad skal udnyttes. Her til aften havde vi tortillapandekager, salat, mozzerella og tacomix. Dertil blev der købt bønner og avokado og pandekagerne blev tryllet om til lækker nachos med ost, dips og salat. Det er en sikker succes, som jeg helt sikkert skal lave en anden gang. Hvordan man får tortillas til nachos kan i læse længere nede.
IMG_2650Ingredienser:

  • 3 tortilla pandekager
  • mozzerella
  • 1 dåse kidney bønner
  • salat
  • 2 små eller 1 stor avokado
  • skyr
  • taco kryddermix

Fremgangsmåden:

  1. Skær salat og tilbehør ud
  2. Skyl bønnerne under koldt vand og steg dem i lidt olie på en varm pande sammen med paprika og hakket hvidløg.
  3. Skær tortillapandekagerne ud i små trekanter. Læg i et ildfast fad og drys med revet mozzerella og eventuelt krydderier. Bag i en forvarmet ovn i 3-5 min. Hold øje!
  4.  Mos avokadoerne og bland med en stor spsk skyr. Krydder med salt, peber, cayennepeber, citron og hakket hvidløg.
  5. Bland skyr op med tacomix krydderblanding.
  6. Server dine nachos med alt det lækre tilbehør!

IMG_2645

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri banankage