Gule quinoabøffer med estragon

Fløjlsbløde bananpandekager med fyld af friske hindbær og soya yoghurt

Hej med jer! Jeg håber, I har det dejligt. Her går søndagen langsomt og det er lige som det skal være. Jeg har brugt dagen på at finde ro, læst i en bog og så har jeg bagt disse fløjlsbløde bananpandekager med fyld af soya yoghurt og friske hindbær fra haven. De er ganske nemme at gå til og er en lækker dessert eller en sød weekend-morgenmad. Man kan selvfølgelig fylde dem med lige det, man har lyst til, men nu hvor hindbær er i sæson, så skulle det udnyttes.


Opskrift på fløjlsbløde bananpandekager med fyld af friske hindbær og soya yoghurt


Ingredienser (6-7 store pandekager):
  • 1 overmoden banan
  • 3 æg
  • 1 dl tykmælk
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk rørsukker
  • et nip salt
  • 2 dl sigtet speltmel (kan erstattes af andre meltyper f.eks. hvedemel)
  • Evt. yoghurt og friske hindbær til fyld
Fremgangsmåde:
  1. Blend banan og æg sammen
  2. kom herefter de resterende ingredienser i. Sigt gerne melen i.
  3. Varm en pande op på middel varme. Tilføj lidt smør eller kokosolie og bag pandekagerne én efter én.
  4. Server dem mens de stadig er lune og fyld med yoghurt, bær eller chokolade eller hvad du lyster.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gule quinoabøffer med estragon