Efterårssalat med hindbær og jordskokker
Dette var min frokost i dag. En skøn salat med sprøde jordskokker, hindbær fra haven og feta. Det kan det laves både som en let frokost eller som tilbehør til aftensmaden. Jeg er fan af, at vores have bugner af hindbær – det skal jeg helt sikkert få udnyttet. Og så er det jo lækkert, at de kan bruges både i kager eller i salater, som her.
Opskrift på sensommersalat med hindbær og jordskokker
Ingredienser:
- Feldsalat
- Jordskokker
- Hindbær
- Ærter
- Hovedsalat (jeg har brugt lidt iceberg)
- Feta
Fremgangsmåde:
Rens jordskokkerne rene for jord og skidt. Skær dem i tynde skiver. Varm en pande op med lidt olie. Steg jordskokkerne herpå i 10-12 min. Drys gerne med lidt salt og eventuelt hvidløgspulver. Jordskokkerne må gerne være sprøde, når de tages af varmen. Lad dem køle af, mens du skyller salat og hindbær. Snit iceberg og bland med feldsalat i en skål. Bland ærter, feta samt de afkølede jordskokker heri.
Jeg havde egentligt lagt planer for min aften, men de er blevet aflyst. Det er jeg rigtig ærgerlig over, men sådan kan det gå engang i mellem. Nu står jeg med en masse tid og den bruger jeg blandt andet på at eksperimentere lidt med en kage. Og så har jeg endda fået dyrket lidt motion samt gjort rent og sådan lidt. Jeg har ellers ikke haft tid til at dyrke motion – udover at cykle frem og tilbage til de ting, jeg har skullet her i tiden. Så det er rart endelig at få det gjort.
Nu tror jeg, jeg vil forsøge at få læst i en bog og slappe lidt af. Det trænger jeg vidst til ovenpå en uge med meget på programmet. Og så vil jeg da glæde mig over, at jeg har bagt en kage, som jeg også skal smage på senere. I må have jer en herlig lørdag!
Det ser godt ud. Ville du have noget i mod hvis jeg låner billedet, til et indlæg med 3 opskrifter jeg bare må prøve, hvis jeg siger billedet er lånt af dig og linker til din opskrift? <3