Squashgetti med basilikum, mozzarella og cashewnødder
Eksamenslæsning for mig inkluderede typisk en bred vifte af overspringshandlinger. Mange gange betød det selvfølgelig et smut i køkkenet for at lave god frokost eller måske gøre lidt ekstra ud af snacks’ne. Det kom der lidt opskrifter ud af. Nu har jeg ferie – fri for alt hvad der hedder eksemener og lektier, så nu er tiden inde til at dele lidt ud af de opskrifter, jeg fik kreeret i min læseferie. En af dem blev en “pasta”-ret med mozzarella, basilikum og ristede cashewnødder. Virkelig lækkert og virkelig nemt.
Opskrift på Squashgetti med mozzarella, basilikum og ristede cashewnødder
Ingredienser:
- en squash*
- 1 æg
- ca 1/3 af en mozzarellakugle
- en håndfuld frisk basilikum
- citronsaft
- olivenolie
- salt og peber
- evt friske tomater
Ristede cashew
- cashewnødder
- balsamico
Fremgangsmåde:
Brug en spiralizer til at lave squashen om til spaghettig. Opvarm en pande med en smule olivenolie. Skær mozzarella ud i små tern og rør sammen med æg, citronsaft, salt og peber. Steg først squashgettigen kort på panden, hvorefter ægge-osteblandingen tilføjes. Hak en håndfuld frisk basilikum og vend i blandingen på panden. Efter ca 5 min er det færdigt og hældes i en skål. Tag nu en håndfuld cashewnødder og rist på en varm pande sammen med lidt balsamico til de er gyldne. Top din ret med friske cherrytomater, basilikum og de ristede cashewnødder.
*Obs. Du kan sagtens udskifte squash med almindelig spaghettig. Det kræver blot at du koger det, inden det smides på panden.
Ingen kommentarer endnu