'Klatkager' med brune ris, squash og ost

Cremet indisk curry med hokkaido og paneer

Efterår rimer på Hokkaido. Eller i hvert fald tæt på. Efteråret er nemlig sæson for de søde, lækre græskar, som kan bruges i gryderetter, supper, kage og brød. Jeg har derfor været i køkkenet og lavet en sød indisk curry, som har simret længe nok til at den er blevet dejlig tyk og cremet. Den har også fået selskab af den indiske ost paneer, som giver bid og salt til retten. Som tilbehør har jeg lavet nogle nemme kikærtepandekager med et drys nigellafrø, så de smager lidt ala de indiske naanbrød. Kikærtepandekagerne er dog en hel del hurtigere at bikse sammen. Find opskriften på kikærtepandekagerne her.


Opskrift på cremet indisk curry med hokkaido og paneer


Ingredienser
  • 1/2 hokkaido
  • 1 gulerod
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dåse kokosmælk
  • 3-4 dl vand
  • 2 dl brune ris
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk koriander
  • 2 tsk madraskarry
  • 1/2 tsk kanel
  • 1/2 tsk kardemomme
  • salt, peber og chiliflager
  • 1/2 pakke paneer
Fremgangsmåde:
  1. Skær hokkaido og gulerod i tern. Hak løg. Varm en gryde op med lidt olie. Kom løg og krydderier heri og lad det stege et par minutter, inden gulerod og Hokkaido vendes i.
  2. Kom vand og kokosmælk i og lad simre i 15 min.
  3. Tilsæt ris og lad simre i yderligere 25 min.
  4. Sker paneer ud i tern og steg gyldne på en pande med lidt olie. Kom dem herefter i retten og lad simre i yderligere 4-5 min. Smag til med salt, peber og chiliflager.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Klatkager' med brune ris, squash og ost