Sweet potato brownie

Banankagemuffins med chokolade og mandler

fullsizeoutput_116cfullsizeoutput_1177fullsizeoutput_1178fullsizeoutput_1179fullsizeoutput_116fEn af mine absolutte favoritter, hvad angår kager, er banankage. Disse muffins er en sundere udgave af den traditionelle banankage. De smager dog på ingen måde sundt, så du skal ikke være bange for at gå på kompromis med smagen. Når de er sundere, er det ikke fordi der er sparet på chokoladen.

Forresten, kan I se den lyserøde baggrund? Den er næsten så sart, at den forsvinder med det hvide, men jeg forsøgte mig med mere smæk på farven, og det blev simpelthen for dominerende i forhold til maden, som jo er det, der er fokus. Jeg benyttede mig af Annas guide til at lave fotobaggrunde. Maling og pensel fra søstrene grene, og en rest plade til en 20’er fra Silvan. Det var altså ret nemt. I kan finde guiden her. fullsizeoutput_1182fullsizeoutput_117a


Opskrift på banankagemuffins med mandler og mørk chokolade (ca. 9 stk)


Ingredienser:

  • 140 g havregryn
  • 50 g kokossukker
  • 200 g overmoden banan
  • 2 æg
  • 20 g smør eller kokosolie
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • nip salt
  • 60 g 70 % mørk chokolade
  • 50 g mandler

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Alle ingredienser blendes sammen med en stavblender, blender eller i en foodprocessor på nær mørk chokolade og mandler.
  3. Hak mandler og mørk chokolade groft og vend i dejen.
  4. Fyld i muffinsforme og bag i ca. 25 min alt efter ovn og størrelsen på muffins. Pynt med mørk chokolade og hakkede mandler.

fullsizeoutput_1174

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweet potato brownie