Små, tykke bananpandekager

Rødbedespread

For et godt stykke tid siden lavede jeg en gulerodsspread med karry og solsikkekerner. Det var en kæmpe success, så derfor besluttede jeg mig for at lave en lignende udgave med rødbeder. Jeg er ret så meget fan af rødbeder, fordi de har så fin en farve og kan bruges til alverdens ting. Denne spread er med bagte rødbeder, hvidløg og solsikkekerner og er perfekt til salater sandwiches. Som det måske kan anes, er den allerede ved at være brugt! Jeg har især haft glæde af den i madpakken.

I dag har jeg en lang dag forude, men det plejer for det meste at gå meget stærkt, når jeg har program på en hel dag. I går var jeg i Aarhus, og det var simpelthen så hyggeligt. Dagen fløj afsted, men jeg var også i godt selskab af min veninde!

Jeg håber I får jer en skøn onsdag!
IMG_1781 Opskrift:

  • 200 gram rødbeder
  • 2 dl solsikkekerner
  • 1 spsk olie
  • ½ dl vand
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk salt
  • lidt peber

Fremgangsmåde:

Skræl rødbederne og skær dem i mindre stykker(nu mindre stykker, nu mindre tid i ovnen). Bag dem i ovnen sammen med solsikkekerner i omkring 45 min ved 180 grader varmluft. Når de er bagte, tage de ud og blendes med de resterende ingredienser. Opbevar på køl i en lufttæt beholder.IMG_1783

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små, tykke bananpandekager