Sandwichbrød med kamutmel

Pizza med hjemmelavet tomatsovs

fullsizeoutput_1116fullsizeoutput_1118

Måske så I, at jeg for ikke så lang tid siden uploadede en opskrift på nogle sandwichbrød med kamutmel? Denne pizza er lavet på samme dej. Du får to store pizzaer med opskriften her. Ovenpå er der en hjemmelavet tomatsovs, som lige gør det ekstra for smagen. Jeg har lavet en vegetarisk version med mozzarella og rødløg. Den færdigbagte pizza er toppet med frisk spinat, cherrytomater og avocado. Du kan sagtens tilføje lige det fyld du ønsker eller blot supplere med noget pepperoni, kylling eller lignende, hvis du savner kødet.

fullsizeoutput_110ffullsizeoutput_1112fullsizeoutput_1104


Opskrift på pizza med hjemmelavet tomatsovs, mozzarella og spinat


Ingredienser (tomatsovs):

  •  1 hvidløg
  • 2 store tsk. tomatpure
  • ½ dåse flåede tomater
  • ½ dl æblecidereddike
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk sukker
  • salt og peber
  • olie

Topping til pizza:

  • Mozzarella
  • Rødløg
  • Spinat
  • Avocado

 

Fremgangsmåde:

Følg denne fremgangsmåde for dejen. Efter hævningen, tændes ovnen på 200 grader over-undervarme. Rul pizzadejen ud til to eller flere pizzaer. Bag bunden i ca. 10-15 min. Imens laves tomatsovsen. Snit hvidløg. Varm en gryde op med lidt olie. Tilføj hvidløg, oregano, basilikum og pure. Efter et par minutter tilføjes de resterende ingredienser. Lad simre i 10 min. Smag til med salt og peber.

Tag pizzabunden ud efter de 10-15 min (alt efter tykkelse). Top med den færdige tomatsovs, skiveskåret mozzarella, snittet rødløg og bag i yderligere 10-15 min eller til pizzaen er færdigbagt. Top med frisk spinat, tomater, avocado.

fullsizeoutput_1110

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandwichbrød med kamutmel