Pastaret med edamame, soya og champignon

Køleskabsgrød med chiafrø og tranebær

fullsizeoutput_11f4fullsizeoutput_11f0Det er særdeles sjældent, at min varme havregrød toppet med banan og peanutbuttet bliver skiftet ud, men på det seneste har den fået konkurrence af en køleskabsgrød. Den smager lækkert af vanilje, tranebær og kardemomme – og så er den toppet med banan og mandelsmør. Lækkert! En anden fordel ved den kolde grød er, at den laves aftenen i forvejen, så den er stjæler ikke tid om morgen. Så er der bedre tid til at sidde og nye morgenmaden eller hvad man du ynder at bruge morgen på. Den kan selvfølgelig også tages med på farten, hvis du har den i et glas eller en bøtte. fullsizeoutput_11ed


Opskrift på køleskabsgrød


Ingredienser:
  • 1/2 dl havregryn
  • 1 spsk chia frø
  • 1,5 dl havremælk – eller anden plante/komælk
  • 1 lille håndfuld tørrede tranebær
  • et drys kardemomme og vanilje
  • 1 banan
  • 1 tsk mandelsmør
  • skyr/græsk yoghurt
Fremgangsmåde:
  1. Rør chia frø, havregryn og mælk sammen. Tilføj en anelse vaniljesukker og et drys kardemomme. Tope med tørrede tranebær. Lig et låg eller andet over din skål/bøtte og stil i køleskabet natten over.
  2. Du kan enten røre et par spsk skyr i eller bruge det som topping sammen med en banan og et tsk mandelsmør. Mandelsmør kan snildt erstattes af anden nødesmør eller blot nogle mandler.

fullsizeoutput_11ef

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastaret med edamame, soya og champignon