Grøn pesto med basilikum og hvidløg

Indisk dahl

Jeg har trukket stikket en tid. Både her på bloggen og på Instagram. Det har jeg, da jeg er blevet student og har haft travlt med at fejre det de sidste par uger. Nøj, hvor har det været helt igennem skønt. Nu vil jeg bryde tavsheden med en opskrift på en nem dahl. Den er en god, vegetarisk simre-ret, som er smager lækkert og kræver meget få ingredienser og tid. Win-win.


Opskrift på indisk Dahl med friske krydderurter


Ingredienser:
  • 4 gulerødder
  • 1 rød peber
  • 3 hvidløg
  • 1 løg
  • olivenolie
  • 1 spsk garam masala
  • 250 g røde linser
  • 2 spsk soltørret tomat (dem på glas)
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 7-8 dl vand
  • salt og peber
  • cremefraiche, peanuts, avocado og krydderurter til topping
Fremgangsmåde:
  1. Snit grøntsager og løg fint
  2. Varm en gryde op med lidt olivenolie
  3. Tilføj garam masala krydderi, samt løg og hvidløg
  4. Efter et par minutter tilføjes de resterende grøntsager og soltørrede tomater
  5. Nu kommes tomat, røde linser og vand i gryden.
  6. Lad simre i 20-30 min. Smag til med salt og peber.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn pesto med basilikum og hvidløg