Sprød kartoffelsalat med sød-sennepsdressing

Majsbøffer

IMG_2970Nøj, hvor har det været et lækkert vejr. Mine kinder er blevet en smule skoldede i solen i dag, men det kan jeg godt leve med. Vi har grillet i dag og spist en sommerlig salat med melon. Det giver lidt pluspoint på humøret, når man kan få lov til at spise ude i lækkert vejr. Jeg har en omgang lektier, jeg lige skal kværne, men i mellemtiden vil jeg lige dele denne opskrift på nogle majsbøffer. Måske kan de endda grilles?

Disse majsbøffer er perfekte til en god salat og til at nuppe med i madpakken. Der bliver nemlig en masse veggiedeller ud af denne opskrift – selvfølgelig afhængig af størrelsen. Majsene gør dem søde og så er der godt med mellemøstlige krydderier i.IMG_2966 Ingredienser(stor portion):

  • 350 gram majs (jeg har brugt frosne)
  • 2 hvidløg
  • 2 æg
  • 1 dåse kikærter
  • 2 spsk soltørrede tomater
  • 1 rødløg
  • 2 dl vand
  • ca. 3 dl havregryn
  • 1 tsk spidskommen
  • 1/4 tsk kanel
  • 1 dl hørfrø

Fremgangsmåde:

  1. Optø majsene
  2. Hak løg og hvidløg fint
  3. Rør æg sammen og tilsæt kikærter
  4. Blend og tilsæt vand lidt efter lidt undervejs
  5. Tilsæt ca halvdelen af majsen samt havregryn og blend
  6. Tilsæt de resterende majs og resten af ingredienserne. Blend evt groft med stavblenderen, hvis massen ikke er sammenhængende.
  7. Steg i lidt olivenolie til de er gennemstegte. Server med en salat, frys ned og tag dem med i madpakken.

IMG_2967

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprød kartoffelsalat med sød-sennepsdressing