Køleskabsgrød med kokosmælk, dadler og friske jordbær

Køleskabsgrød med kokosmælk, dadler og friske jordbær

God morgen! Her er en lækker version af den famøse køleskabsgrød eller overnightoats, som det også kaldes!;) Jeg har længe været fuldstændig afhængig af den varme grød, og det har været svært for et vanemenneske som mig, at udskifte min elskede grød med en anden. Det fik jeg så endelig taget mig sammen til her for nylig. Sidste sommer spiste jeg ofte en grød, som minder lidt om denne og så alligevel ikke. Dette er nok en opgradering af den køleskabsgrød, jeg spiste så ofte sidste sommer! Den er vældig sød, så hvis man har en sød tand, er den helt perfekt! Friske jordbær er helt perfekt sammen med den sødlige grød med kokos og dadler. Andre syrlige bær ville helt sikkert også klæde denne grød, som f.eks. ribs. Desværre var ribsne fra vores ribsbusk i haven ikke helt modne endnu, så det må forsøges en anden gang! f1 f2 f3 f5

Opskrift:

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl light kokosmælk
  • 2 friske dadler skåret i mindre stykker
  • 1 spk skyr
  • 1 tsk chiafrø

Bland alle ingredienserne i en beholder med låg eller skål med film over, og sæt grøden i køleskabet natten over. Næste morgen tages grøden ud og spises med f.eks. friske jordbær. Hyldeblomsterne er mest, fordi de er i fuldt flor for øjeblikket og så er de bare rigtigt fine. Grøden indtages selvfølgelig med en god kop kaffe og husk at drikke godt med vand hver! 🙂
f7God tirsdag til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køleskabsgrød med kokosmælk, dadler og friske jordbær