Luksus bolognese
Her er en skøn vegetarisk bolognese. Der er kræset ekstra om den, og faktisk skal der ikke meget mere end lidt rødvin, frisk basilikum og revet parmesan til at skrue op for smagene og kvaliteten af sådan en ret. Det er såre simpelt. Og den opskrift skal I ikke snydes for.
Opskrift på luksus bolognese ( 4 personer)
Ingredienser:
- 2 dl belugalinser
- 2 fed hvidløg
- 250 g champignon
- 1 dåse flåede tomater
- 5 dl grøntsagsboullion
- 1 dl rødvin
- 1 spsk tomatpure
- 1 tsk oregano
- 1 tsk timian
- 1 spsk paprika
- en håndfuld frisk hakket basilikum
- salt og peber og evt. chiliflager
Ydereligere: pasta af eget valg, revet parmesan, frisk basilikum
Fremgangsmåde:
Hak hvidløg og champignon fint. Svits i en gryde sammen med krydderierne og en smule olie. Tilsæt de resterende ingredienser og lad simre i 30-40 min. Rør jævnligt, så det ikke brænder på. I det sidste 15 min sættes vand over til pasta. Koges efter anvisninger på posen. Smag retten til med salt, peber og evt chiliflager. Server med revet parmesanost og frisk basilikum.
Ingen kommentarer endnu