Gule quinoabøffer med estragon
Jeg blev på min seneste tur til København mindet om krydderiet estragon. Det er ellers ikke noget, jeg har brugt tidligere i retter. Jeg kender heller ikke andre sammenhænge end i bearnaise, indtil jeg fik det i en dressing fra det hypede spisested California Kitchen. Nu har jeg lavet nogle gule quinoadeller med smagen og de er tilmed gule i farven fra gurkemeje. De er perfekte til madpakken, sammen med en salat eller som fyld i burgere eller wraps.
Opskrift på gule quinoabøffer med estragon
Ingredienser:
- 250 g kogt quinoa
- 1 lille squash
- 1 fed hvidløg
- 3 æg
- 1 dl majsmel
- 1/2 dl hvedemel
- 2 spsk revet parmesanost
- 2 tsk estragon
- 1 lille tsk gurkemeje
- citronsaft
- salt og peber
Fremgangsmåde:
- Snit squash fint eller riv det på et rivejern. Hak også hvidløget fint.
- Bland alle ingredienser i en skål. Husk at quinoaen er vejet i kogt form.
- Varm en pande op med olivenolie og form quinoa-farsen til bøffer, som steges indtil gyldne på begge sider.
Ingen kommentarer endnu